Crema de branza:
Prima data ne ocupam de blat :
Separam ouale. Mixam galbenusul cu zaharul. Mixam albusurile cu un praf de sare. Adaugam peste galbenus,albusurile si cele 4 linguri de tarate. Amestecam cu dosul unei linguri,incet pentru a nu se lasa albusurile. Tapetam o tava cu hartie de copt,turnam compozitia si o dam la cuptor pentru cca 25 de minute,pana s-a rumenit. Intre timp pregatim crema: Mixam oul cu indulcitorul,branza,zaharul si esenta de vanilie. Dupa ce s-a rumenit blatul,turnam crema peste si il mai dam la cuptor pentru cca 25-30 de minute,pana s-a inchegat crema. Il lasam la racit dupa care il putem taia. Pofta Buna!
Cheesecake-ul se poate consuma atat in etapa de atac cat si in croaziera .
Cei ce sunt in etapa de atac il puteti consuma in 3 zile/persoana,iar ce ce sunt in etapa de croaziera il pot consuma in 2 zile/persoana.
Am folosit o tava de chec.