...a la Ruxy....yamyyyyyyyy....
1. Punem frisca intr-un ibric sa se infierbante usor adaugam ciocolata bucatele si topim amestecand cu grija.
2. Se ia de pe foc si se adauga untul taiat cubulete. Se topeste si apoi se pune zaharul si vanilia amestecand bine.
3. Batem ouale la mixer cinci minute apoi le turnam intr-un bol.
4. Faina, sarea si praful de copt le amestecam la mixer 10 secunde.
5. Se adauga peste faina jumatate din compozitia de ciocolata si se amesteca 30 de secunde apoi se adauga si jumatate din compozitia de ou, mixand din nou 30 de secunde. procedam apoi alternand inca o data, compozitia de ciocolata si cea de ou.
6. Se unge o tava cu unt si apoi se toarna si se niveleaza frumos aluatul.
7. Se coace la 180 grade pentru 45-50 de minute.
8. Glazura: Se pune untul si frisca in ibiric si se infierbanta se adauga si ciocolata bucatele si apoi zaharul, Nu se fierbe. Se amesteca pana se topeste bine si se uniformizeaza.
Se lasa 5 minute sa se racoreasca si se toarna calda peste brownies.
Minunata....