Primul meu cheesecake dar sunt multumita de rezultat asa ca o sa-l refac .Sursa de inspiratie Miha si Buddy Valastro.
BLATUL:
CREMA:
GLAZURA:
Blatul: Macinati biscuiti peste care adaugati untul topit,zaharul ,cacao si amestecati bine.Amestecul obtinut intindeti-l intr-o tava cu inel detasabil tapetata cu hartie de copt.Puneti la rece blatul pana pregatiti crema.
Crema:Separati galbenusurile de albusuri .Amestecati galbenusurile cu ricotta si zaharul Daca il vreti mai dulce adaugati mai mult zahar.Bateti albusurile spuma si adaugati-le peste crema de ricotta si amestecati de sus in jos.Adaugati crema la blatul de biscuiti si dati-l la cuptor 45 de minute.
Scoateti-l din cuptor si lasati-l un pic la rece dupa care adaugati glazura de ciocolata (topiti ciocolata impreuna cu laptele pe bagno marie)
Lasati la frigider 3 4 ore.
1
Scoateti inelul doar cand este racit cheecake-ul