Cheesecake cu pere

de _Alina_ in Prajituri, 30 Oct 2013 | 9457 vizualizari

 

Nu stiu daca v-am mai zis cat de mult ador prajiturile cu branza. :)

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • 100 g biscuiti simpli
  • 30 g ulei de palmier
  • 2 lg lapte
  • +
  • 1100 g branza proaspata de vaci
  • 180 g zahar tos
  • 4 oua mici
  • 2 lgt scortisoara
  • 1/2 lgt sare
  • 4 pere mari - untoasa de bosc (600 g )
  • Decor
  • 200 g smantana frisca
  • 1 lgt zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu pere:

1. Preincalzim cuptorul la 180°C.

2. Macinam biscuitii si ii amestecam cu uleiul de palmier si cu laptele, apoi punem totul intr-o tava (24 cm diametru) tapetata cu hartie de copt.

3. Intr-un vas mixam branza cu ouale, zaharul, scortisoara si sarea pana cand compozitia capata o consistenta fina.

4. Curatam pere de coaja si samburi si le taiem cuburi.

5. Punem 1/4 din compozitie in tava, peste biscuiti. In compozitia ramasa punem perele, omogenizam cu o lingura si turnam totul in tava si introducem in cuptor pentru 50-60 min.

6. Dupa ce s-a copt o lasam la racit la temperatura camerei.

7. Mixam frisca lichida cu zaharul pana capata volum si consistenta, apoi ornam cheesecake-ul dupa preferinta.  

 S-aveti pofta!

 

 

 

 

 

TIPS-URI

1

Daca doriti puteti pune o cantitate mai mare de biscuiti pentru a forma baza.

2

In locul biscuitilor obisnuiti puteti folosi biscuiti digestivi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu pere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

Ligia Bxl 1

30.10.2013, 22:24

vaiii ce bine arata

Lia_ 1

31.10.2013, 07:27

chiar reactia asta am avut-o

diana_k 1

31.10.2013, 08:24

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu pere si ciocolata