Cheesecake cu pere

de _Alina_ in Prajituri, 30 Oct 2013 | 9317 vizualizari

 

Nu stiu daca v-am mai zis cat de mult ador prajiturile cu branza. :)

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • 100 g biscuiti simpli
  • 30 g ulei de palmier
  • 2 lg lapte
  • +
  • 1100 g branza proaspata de vaci
  • 180 g zahar tos
  • 4 oua mici
  • 2 lgt scortisoara
  • 1/2 lgt sare
  • 4 pere mari - untoasa de bosc (600 g )
  • Decor
  • 200 g smantana frisca
  • 1 lgt zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu pere:

1. Preincalzim cuptorul la 180°C.

2. Macinam biscuitii si ii amestecam cu uleiul de palmier si cu laptele, apoi punem totul intr-o tava (24 cm diametru) tapetata cu hartie de copt.

3. Intr-un vas mixam branza cu ouale, zaharul, scortisoara si sarea pana cand compozitia capata o consistenta fina.

4. Curatam pere de coaja si samburi si le taiem cuburi.

5. Punem 1/4 din compozitie in tava, peste biscuiti. In compozitia ramasa punem perele, omogenizam cu o lingura si turnam totul in tava si introducem in cuptor pentru 50-60 min.

6. Dupa ce s-a copt o lasam la racit la temperatura camerei.

7. Mixam frisca lichida cu zaharul pana capata volum si consistenta, apoi ornam cheesecake-ul dupa preferinta.  

 S-aveti pofta!

 

 

 

 

 

TIPS-URI

1

Daca doriti puteti pune o cantitate mai mare de biscuiti pentru a forma baza.

2

In locul biscuitilor obisnuiti puteti folosi biscuiti digestivi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu pere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura pufoasa cu gutui si pere