Am incercat si eu un cheese cake,deci e simplu si de efect,iata rezultatul,pofta mare!
Pregatirea e chiar simpla si in trei miscari.
1.Sfaramam bine biscuitii si ii amestecam cu margarina, punem in frigider intr-o forma de silicon la odihnit un pic,cam 15 minute.
2.taiem perele in lat felii si le udam cu sucul de lamaie,le punem 10 minute intr-o tava tapetata cu hartie de copt,la cuptorul incalzit la 180 grade ca sa se usuce si sa nu lase suc.
3.Intr-un bol mixati bine philadelphia cu zaharul si adaugam incet incet si ouale si zaharul vanilat.
4.Asezam perele peste biscuitii reci din forma si peste turnam si crema de branza. 40 de minute la cuptor si e gata. Cand s-a racit putem s-o intoarcem pe dos, putem orna dupa placere cu frisca si fructe de padure, eu am avut congelate.
Pofta mare!