O bunatate de prajitura, delicioasa si usor de facut. Fara coacere , e perfecta pentru orice ocazie. Imi place contrastul culorii blatului aproape negru si crema alba, fina si capsuni care dau pata de culoare si aroma minunata. Noi am servit cate 2 portii fiecare ;)
Se sfarmă biscuitii bine de tot apoi, 130 gr biscuiti se amesteca cu unt si se asează pe fundul tavii cu peretii detasabili si se apasă usor, se dau la rece.tăiem 200 gr capsuni in bucăti, 500 gr brânză pt prăjituri de la Lidl o amestecăm cu 200 gr smantana pt frisca bătută împreună cu 3 linguri mari de miere si un plic de zahar vanilat bourbon . Punem un plic de gelatina la hidratat apoi o punem la topit pe baie de aburi si o adăugăm peste brânză. Punem capsunii peste blat.Amestecăm bine si o turnam peste biscuiti .Deasupra punem restul de biscuiti maruntiti. Dam la frigider min 3 ore. Enjoy!
1
am folosit tava de 20 cm