Cheesecake cu lapte condensat ( Copt)

de mimmi in Prajituri, 27 Iun 2012 | 8101 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g branza (eu am pus de vaci),
  • o conserva lapte condensat (397 g),
  • 3 oua,
  • Baza :
  • 170 g biscuiti digestivi,
  • 70 g unt topit,
  • Sosul de mure :
  • 200 g mure (congelate),
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu lapte condensat ( Copt):

Sfarmam biscuitii in robotul de bucatarie sau ii punem intr-o punga si cu ajutorul facaletului ii sfarmam. Ii amestecam cu untul topit si tapetam o forma rotunda (care la randul ei este tapetata cu hartie de copt). Dam forma la frgider pana pregatim umplutura.

Mixam ouale, adaugam branza, mixam 1 minut si adaugam si laptele condensat. Mixam din nou pana se incorporeaza totul. Turnam crema in tava si dam forma la cuptor pentru cca 50 de minute, pana se intareste si se rumeneste usor.  

Pentru sos : Am pus murele in blender, le-am mixat bine bine si le-am strecurat printr-o sita.

Dupa ce s-a racit cheesecake-ul il ornam cu mure si il servim cu sosul proaspat ! Enjoy !

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu lapte condensat ( Copt)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Alinutza80 1

27.06.2012, 18:52

foarte bun

iry-gabriela 1

28.06.2012, 05:36

Sim0na 1

28.06.2012, 14:50

Numai niste bunatati cu lapte condensat am vazut in ultimul timp.. Deci, neaparat trebuie sa il incerc si eu!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu lapte condensat