By Laura Sava ....cu mici modificari.
Se prepara blatul : se mixeaza margarina la temperatura camerei cu zaharul, apoi se adauga pe rand ouale amestecand foarte bine dupa fiecare. Se pun apoi laptele, cacaoa, praful de copt si faina. se omogenizeaza bine. Se pune aluatul in tava 25/35 cm tapetata cu hartie de copt. Se coace cam 20 minute, dar pentru siguranta se face testul cu scobitoarea. Se da la racit.
Se prepara siropul : se caramelizeaza zaharul, apoi se stinge cu lapte si se lasa sa fiarba la foc mic pana ce s-a dizolvat complet caramelul. Se raceste putin, apoi se toarna peste blat.
Crema : se pun intr-un vas la foc mic zaharul, laptele, margarina , grisul si esenta de vanilie. Cand compozitia s-a ingrosat se adauga nuca de cocos si se amesteca bine, apoi se toarna calduta peste blatul insiropat.
Glazura se prepara topind margarina si ciocolata la baina marie. Se repartizeaza peste crema.
Se da prajitura la rece cam o ora, dupa care se poate portiona. Se decoreaza dupa preferinta.