Delicios si racoritor.
Macinam biscuitii. Topim untul. Amestecam biscuitii cu untul, asezam compozitia intr-o tava de tort detasabila si presam bine. Introducem tava la rece, Eu am asezat o folie in tava pentru a o detasa mai usor.
Mixam bine frisca. Amestecam frisca batuta cu crema de branza si iaurtul. Eu am avut frisca Meggle care s-a batut foarte bine si este si dulce si nu am mai adaugat zahar. Am folosit iaurt Cedra.
Crema a iesit destul de tare si nu am adaugat gelatina. Distribuim crema peste biscuiti si introducem vasul la rece.
Punem pe foc fructele de padure congelate impreuna cu zaharul si lasam sa dea cateva clocote. Pregatim gelatina conform instructiunilor de pe plic , apoi o adaugam peste fructele de padure dupa ce acestea s-au racorit putin. Lasam fructele sa se raceasca apoi le distribuim peste compozitia de branza. Introducem din nou la rece pentru cateva ore.
Ornam cu frisca batuta si fructe de padure.
1
Daca este nevoie se adauga gelatina si in compozitia de branza.
2
Zahar se adauga dupa gustul fiecaruia.
3
Frisca se bate mai bine daca introducem la rece pentru cateva minute vasul impreuna cu frisca lichida sau smantana