Cheesecake cu fructe de padure (fara coacere)

de Dulciuri cu Georgiana in Dulciuri, 23 Aug 2016 | 7198 vizualizari

 

Delicios si racoritor.

 

INGREDIENTE

  • 400 g biscuiti
  • 170 g unt
  • 400 g crema de branza
  • 200 ml frisca
  • 300 g iaurt gras
  • 500 g fructe de padure
  • un plic gelatina
  • 150 - 200 g zahar
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu fructe de padure (fara coacere):

Macinam biscuitii. Topim untul. Amestecam biscuitii cu untul, asezam compozitia intr-o tava de tort detasabila si presam bine. Introducem tava la rece, Eu am asezat o folie in tava pentru a o detasa mai usor.

Mixam bine frisca. Amestecam frisca batuta cu crema de branza si iaurtul. Eu am avut frisca Meggle care s-a batut foarte bine si este si dulce si nu am mai adaugat zahar. Am folosit iaurt Cedra.

Crema a iesit destul de tare si nu am  adaugat gelatina. Distribuim crema peste biscuiti si introducem vasul la rece.

Punem pe foc fructele de padure congelate impreuna cu zaharul si lasam sa dea cateva clocote.  Pregatim gelatina conform instructiunilor de pe plic , apoi o adaugam peste fructele de padure dupa ce acestea s-au racorit putin. Lasam fructele sa se raceasca apoi le distribuim peste compozitia de branza. Introducem din nou la rece pentru cateva ore.

Ornam cu frisca batuta si fructe de padure. 

 

TIPS-URI

1

Daca este nevoie se adauga gelatina si in compozitia de branza.

2

Zahar se adauga dupa gustul fiecaruia.

3

Frisca se bate mai bine daca introducem la rece pentru cateva minute vasul impreuna cu frisca lichida sau smantana

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu fructe de padure (fara coacere)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (16)

Rocsi 1

25.08.2016, 21:20

Prea bun, prea delicios si aromat!

Dulciuri cu Georgiana 1

26.08.2016, 21:57

Multumesc !

mirela0911 1

03.09.2016, 19:54

Ador cheesecake-ul!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cozonac cu smantana - Reteta pentru un aluat perfect

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Dulce "saracut"