Am macinat biscuitii, apoi am topit untul si am turnat peste biscuitii macinati si am amestecat foarte bine. Intr-o forma rotunda ( sa fie max 25cm) am asezat compozitia de biscuiti uniform. Am dat la cuptorul preincalzit pentru cateva minute. Am scos si l-am lasat sa se raceasca. Intr-un vas am pus zaharul, cacao, sare am amestecat uniform, apoi am adaugat crema de branza si am mixat cu ajutorul mixerului. Apoi am adaugat cate un ou, amestecand dupa fiecare f bine. Ciocolata am topit-o pe baie de aburi, am lasat puitin la racit, apoi am adaugat-o peste compozitia de branza. La final se adauga smantana si frisca lichida. Compozitia obtinuta se toarna uniform peste cea de biscuiti si introducem la cuptor pana ce se coace. Se lasa la racit pana a 2a zi. Toppingul il preparam astfel: Intr-un vas punem zaharul, si fructele, iar amidonul il amestecam cu apa si il turnam peste fructe. Amestecam usor la foc pana se ingroasa putin siropul. Desfacem inelul de la forma de copt, oranam cu frisca si apoi fructele si siropul.
Pofta buna !