Cheesecake cu ciocolata si gem de afine

de Mitinita in Dulciuri, 2 Sep 2018 | 3917 vizualizari

 

Cheesecake cu ciocolata si gem de afine este un desert cremos si extrem de gustos.

 

INGREDIENTE

  • Pentru crusta
  • 250 g biscuiti digestivi
  • 100 g unt
  • Pentru umplutura
  • 1 plic de gelatina
  • 50 ml de apa rece
  • 500 g branza de vaci
  • 100 g de zahar
  • 200 g smantana
  • 200 g smantana dulce, pentru frisca
  • 1 ciocolata cu lapte
  • gem de afine, pentru servit
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu ciocolata si gem de afine:

Crusta    

Biscuitii se macina marunt.     

Untul se topeste si se adauga la biscuitii zdrobiti. Se amesteca bine.    

Amestecul se pune intr-o forma de tort cu hartie de copt. Se da la rece.    

Umplutura    

Gelatina se hidrateaza 5 minute in 50 de ml de apa. Apoi se incalzeste pe baie de aburi sau  la microunde, cat sa se dizolve.    

Ciocolata se topeste pe baie de aburi.    

Se bate frisca. Se amesteca cu branza, smantana, gelatina, ciocolata si zaharul.    

Asamblare    

Se toarna umplutura peste blatul de biscuiti.    

Se da la rece, peste noapte.  

Se serveste, cu gem de afine deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu ciocolata si gem de afine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

trifadalia 1

04.09.2018, 15:01

apetisant

Rocsi 1

05.09.2018, 18:12

Pfiuuu, ce minunatie, ce bunatateeee!

Satisfyyourcravings 1

08.09.2018, 16:54

Wow! Arata senzational!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]