un desert execelent pentru cafea sau se poate servi cu un vin dulce,LACRIMA LUI OVIDIU
Topiti untul,zdrobiti biscuitii si amestecati bine pentru omogenizare.Ungeti un vas cu fund detasabil cu ulei si rasturnati biscuiti,tasati bine cu mana.Puneti la rece.Pregatiti gelatina dupa instructiunile de pe plic si lasati sa se raceasca.Topiti ciocolatala bain-marie si lasati sa se raceasca putin.Frecati branza galbenusurile cu zaharul tos si adaugati branza,amestecand bine.Adaugati ciocolata topita si gelatina racita treptat,amestecand.Bateti frisca si incorporati-o in compozitia de mai sus.Mixati albusurile cu un praf de sare si adaugati in crema.Turnati amestecul peste blatul de biscuiti,niveland.Lasati la frigider cateva ore.Scoateti cheesecake-ul din tava si presarati din abundenta cu cacaoa
1
cand adaugati gelatina in branza asigurati-va ca gelatina s-a racit bine,atunci cand ciocolata se intareste blatul devine tare asa ca e bine sa scoateti cheesecake-ul din frigider cu 30minute inainte de servire