Nu aduce nimic nou aceasta reteta, este un desert obisnuit, nu am intentionat sa postez aceasta tarta cu branza, nici macar sa o fotografiez, dar m-am gandit ca poate unora le place ciocolata...:P:))))
A fost un cadou dulce pt cumnatul meu innebunit dupa cheesecake.
In vasul de la robotelul de tocat, am pus biscuitii, zaharul si fructele de goji si le-am maruntit. Untul topit l-am turnat peste biscuiti si am amestecat cat sa iasa ca o pasta mai farimicioasa.
Intr-o forma de copt, am presat compozitia de biscuiti, avand grija sa formez si o margine inalta. Am dat la cuptor cam 7 -10 min, timp in care am pregatit compozitia de branza.
Crema de branza cu mascarpone, zaharul si ouale le-am mixat bine, bine, am adaugat si cateva linguri de lapte condensat.
Am scos blatul de biscuiti din cuptor, am pus cateva praline si apoi am turnat compozitia peste blat si am dat din nou la cuptor pentru vreo 40 minute.
Dupa ce s-a copt tarta, am scos-o din cuptor si am lasat-o la racit. Dupa ce s-a racit de tot, am ras ciocolata pe toata suprafata si am mai asezat cateva praline.
Cred ca a iesit buna! Pralinele din interior s-au topit usor.
1
ingredientele au costat aproximativ 50 lei.