Cheesecake Cu Capsune In 3 Pasi Simpli

de Anamaria Cook in Prajituri, 24 Apr 2013 | 24266 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g crema de branza(eu am folosit Philadelphia)
  • 284 g frisca lichida
  • 100 g zahar pudra
  • 250 g biscuiti digestivi
  • 100 g unt
  • o pastaie de vanilie
  • 6-7 capsune (depinde cat de mari sunt indeajuns sa acopere suprafata cheesecake-ului)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake Cu Capsune In 3 Pasi Simpli:

Pasul 1 Puneti biscuitii intr-o punga de plastic si zdrobitii cu un facalet pana ce obtineti firimituri fine. Topiti untul la microunde (~ 40 de secunde ) si lasati-l sa se racoreasca putin. Amestecati-l cu biscuitii zdrobiti pana ce sunt imbibati complet in unt. Puneti biscuitii intr-o forma rotunda cu baza detasabila ( Ø 23 cm) si apasati cu o lingura pana ce obtineti un strat uniform si ferm. Puneti la frigider pana preparati crema.  

Pasul 2  Intr-un castron incapator puneti crema de branza, zaharul pudra si semintele pastaii de vanilie (puteti folosi o lingurita extract de vanilie) si mixati 1-2 minute. Adaugati frisca lichida si continuati sa mixati pana ce obtineti un amestec omogen. Puneti crema de branza peste baza de biscuiti si nivelati cu o lingura sau o spatula.  

Pasul 3 Taiati capsunele in felii subtiri si acoperiti cheesecake-ul  complet. Eu am acoperit cu putin jeleu de capsune preparat conform instructiunilor de pe pachet. Puneti la frigider peste noapte.

Pentru a scoate prajitura din forma, asezati baza formei peste o conserva inalta si apasati usor pe peretii acesteia pana ce prajitura a alunecat complet din forma.    

POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake Cu Capsune In 3 Pasi Simpli" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

alinutza1983 1

02.06.2013, 09:08

desertul meu favorit...cheeesecaaaaaaakeeeeeeeeee

moni27 1

18.04.2014, 10:49

tare bine arata!!!

mihaelam90 1

18.04.2014, 14:14

O pregatesc de Paste! Super delicioasa!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu sos de capsuni - reteta nr.200!