Cheesecake aperitiv

de rodicamaria in Aperitive / Garnituri, 6 Iul 2013 | 4645 vizualizari

 

Pt.pachetel la servici.

 

INGREDIENTE

  • 500 g crema de branza
  • o ceapa mica(tocata marunt)
  • 4 oua
  • 200 g dovlecel(dupa ce a fost curatat)
  • 50 g cascaval ras
  • 1 lingura ardei kapia( de la borcan)
  • cateva bucati rosii uscate in ulei(tocate marunt)
  • 150 g sunculita taraneasca taiata cubulete
  • 120 g unt
  • 230 g biscuiti sarat(salatini,simpli,fara arome)
  • nucsoara
  • origano(uscat,din plic)
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake aperitiv:

Biscuitii se maruntesc cu robotul si se amesteca cu untul topit,un varf origano si cu doua albuse.Se unge tava cu unt si se intinde "blatul".

Restul ingredientelor se amesteca bine si se toarna deasupra blatului.

Se da la cuptorul incins in prealabil, pana cand primeste o culoare aurie deasupra.

TIPS-URI

1

Puteti sa puneti si alte ingrediente,ce va place.De pilda mie mi-ar fi placut sa aibe in compozitia de branza si marar.asta am vazut doar dupa ce era copt.Data viitoare cu siguranta o sa pun.

2

Si sa nu mai puneti sare.Cu Salatini si cu sunculita a iesit destul de sarat.Cel putin pt.gustul meu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

rodicamaria 1

06.07.2013, 21:28

epurasha2bb - si eu sunt in cautare de idei noi pt.pachetel la servici,m-am saturat tot sandwich,tot sandwich.Mai merge si o tarta sarata si un muffin sarat.

alisss 1

07.07.2013, 12:00

MotanLaOale 1

07.07.2013, 19:54

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pernute cu branza de burduf