Cheesecake

de rodicamaria in Prajituri, 22 Sep 2012 | 5383 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pt. baza :

  • 200 g biscuiti
  • 150 g unt + 1 lingurita pt.uns tava

Crema :

  • 600 g branza proaspata
  • 2 oua
  • 150 g coctail de fructe confiate
  • 1 plic zahar pudra cu aroma de vanilie Dr.Oetker(80 g)
  • coaja rasa de la 1/2 lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake:

Preparam baza : biscuitii se macina si se amesteca bine cu untul topit.

Tava(19X23) se unge cu unt,se toarna amestecul de biscuiti cu unt,se niveleaza si se taseaza bine cu lingura.Se da la frigider pana pregatim crema de branza.

Crema de branza : se amesteca bine toate ingredientele si se toarna apoi in tava peste baza de biscuiti.

Se da la cuptorul,incalzit in prealabil si se coace pana cand se rumeneste usor deasupra.

Se taie dupa ce s-a racit bine,eventual dupa ce s-a tinut 2-3 ore la frigider.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

rodicamaria 1

24.09.2012, 20:30

Va multumesc pt.urari !

carmen_garda 1

30.08.2013, 08:17

zahar nu se pune in crema?(adica e de ajuns pliculetul de zahar vanilat?)

rodicamaria 1

31.08.2013, 12:17

Carmen,ai grija, plicul de zahar vanilat pudra de la Dr.Oetker are 80 g,pt.mine a fost destul. Se poate gusta si se poate pune mai mult daca vrei mai dulce.Si fructele confiate mai lasa ceva dulceata.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu ciocolata alba si neagra