Cheeseburger de Dorobanţi by Bogdan :)

de ionix in Vita, 19 Dec 2010 | 4776 vizualizari

 

eh... soţul lucrează pe Dorobanţi şi a "furat" reţeta de la un fast-food din zonă...
el a fost cel care a preparat ceea ce se vede....

 

INGREDIENTE

  • două cepe
  • două chifle pentru hamburger
  • 4 felii de caşcaval toast
  • sos de maioneză Hellmann's
  • ketchup iute
  • două bucăţi de carne de vită pentru hamburger 
  • doi castraveţi muraţi în oţet
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheeseburger de Dorobanţi by Bogdan :):

Chflele se taie în două. Pe jumătatea de jos se pun bucăţile de caşcaval şi se dă la cuptor până când se înmoaie caşcavalul.

Între timp... Se încinge tigaia cu ulei iar în ulei încins prăjim carnea pentru hamburger. După ce s-au prăjit bucăţile de carne, scoatem carnea pe un şserveţel şi punem ceapa tăiată cubuleţe su julien.

Lăsăm ceapa 2-3 minute în uleiul bine încins, până se înmoaie, iar apoi se pune la scurs pe şeveţel.

Castraveţii muraţi se taie fâşii.

După ce chiflele au stat suficient la cuptor, le scoatem si turnăm puţin ketchup. Peste punem următoarele: carnea, ceapă, sos de maioneză, ketchup, castraveţii şi deasupra punem cealaltă jumătate de chiflă.

Se serveşte cald cu o bere rece.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheeseburger de Dorobanţi by Bogdan :)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

ionix 1

20.12.2010, 15:39

nu este foarte sănătos vă mulţumes!

kamy 1

20.12.2010, 22:09

ionela...pe dorobanti??unde-s cafenelele de fite?? ce-a facut sotul arata bine...merge din cand in cand 5f

ionix 1

21.12.2010, 09:47

@Kamy... dap, ăla-i Dorobanţiul mersic!

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Hamburgeri