Tot din ciclul nimic nu se arunca ci se transforma;)
Ptr umplutura. :
Fursecurile se maruntesc cu ajutorul robotului de bucatarie, sau se dau prin masina de tocat carne. Se adauga laptele caldut, untul topit, cacaua si restul mirodeniilor, dupa gustul fiecaruia, framantandu-se pana se omogenizeaza toate ingredientele. Intr-o forma de tort cu peretii detasabili, se aseaza un strat ( cca. treisferturi din compozitie!) de din amestecul obtinut, apoi se pune la rece. Intre timp se amesteca branzeturile, cu zaharul si ouale, se asezoneaza de mirodenii, pana se obtine o crema omogena. Pe blatul de biscuit se imprastie visinile, apoi se toarna crema de branza, nivelandu-se usor. Deasupra se faramiteaza restul de blat si se orneaza dupa gust cu visine din visinat. Se da la rece cca. 3 ore inainte de servire.
Spor la treaba!
1
fursecurile se pot inlocui cu biscuti