Chec zebra din albusuri

de mimmi in Prajituri, 5 Sep 2011 | 3997 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 270 g albusuri
  • 130 g zahar
  • 2linguri ulei
  • 150 g faina
  • 10 g praf de copt
  • 1 lingura plina cacao
  • esenta de vanilie
  • sare
  • zahar pudra
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec zebra din albusuri:

Batem albusurile cu un praf de sare. Adaugam in ploaie zaharul si mixam in continuare. Adaugam uleiul,esenta,faina si praful de copt si amestecam cu dosul unei linguri. Impartim compozitia in doua,intr-o parte adaugam cacaoa si amestecam cu dosul lingurii. Tapetam o cratita/tava cu hartie de copt. Punem o lingura compozitie neagra una alba si tot asa. Dam la cuptor la foc mic cca 40 de minute. Il lasam sa se raceasca si il pudram cu zahar. Va doresc o saptamana minunata !!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec zebra din albusuri" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chec cu struguri