Este cel mai bun chec pe care la-m facut vreodata,probabil unde la-m inventat eu :)adevarul este ca imi place sa ma joc cu ingredientele si am si rabdarea necesara, ..rezultatul este ca a iesit atat de delicios si ciocolatos de nu-i poti rezista:).
Se separa ouale, galbenusurile se mixeaza cu zaharul brun si cel vanilat, pana isi dubleaza volumul, apoi adaugam uleiul ,cacaua, apa si faina treptat. Lasam o lingura din faina deoparte pe care o amestecam cu praful de copt si stingem cu sucul de ananas. Se adauga la restul de compozitie si amestecam. Separat batem albusurile spuma cu sarea si turnam peste cealalta compozitie. Amestecam de jos in sus. Dupa ce s-a amestecat bine introducem si nuca.
Pregatim tava de chec pe care o tapetam cu ulei si faina si turnam compozia. Peste compozitie facem 8-10 gaurele cu nutela (vezi imagine1) si se da la cuptor 30-40 min .
DECORUL CHECULUI
Am lasat Nutella la temperatura camerei (nu am incalzit-o pt ca era foarte cald ) apoi am folosit-o la acoperit checul in intregime, si l-am glazurat cu glazura DUO. Se lasa la frigider cam 1 ora (cine rezista:) )