Chec simplu cu miere

de Silvia_Buriac57 in Prajituri, 14 Iun 2013 | 4262 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 150g de zahar
  • 1 ceasca de ceai de lapte
  • 1 lingura de unt topit
  • 250g de faina cu ferment
  • 1 lingurita de esenta de vanilie
  • 2/3 linguri de miere
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec simplu cu miere:

Incalziti cuptorul la 180 de grade.

Bateti bine oul, apoi adaugati zaharul si amestecati bine. Adaugati lapte treptat amestecand mereu pentru a deveni omogen, apoi adaugati si untul topit si continuati sa amestecati.

Acum puteti adauga si faina,putin cate putin si la urma adaugati si esenta de vanilie. Continuati sa amestecati in compozitie timp de 3-5 minute.

Turnati compozitia intr-o tava de chec unsa cu unt si data cu faina si puneti-o in cuptor aproximativ 40 de minute sau pana de aureste si este complet copt.

Cand il scoateti din cuptor, ungeti suprafata checului cu miere. Il puteti servi cald sau rece :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec simplu cu miere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Guguluf cu glazura de portocale