Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Daca tot a fost azi ziua checurilor am zis sa fac si eu unul...
Se separa albusele de galbenusuri.Untul se incalzeste pe foc si caldut se amesteca cu galbenusele.Se adauga si laptele.Batem albusurile spuma cu zaharul.Peste galbenusuri adaugam alternativ albusurile batute cu faina amestecand usor.La final adaugam praful de copt si ciocolata.Se unge cu ulei tava de copt si se toarna compozitia.Am copt 30 min in cuptorul preincalzit la 150 de grade.
Dupa ce s-a copt se scoate din tava si se pune pe un platou.Pana se raceste se face glazura.Punem ciocolata rupta bucatele mici la topit impreuna cu laptele.O turnam calda peste checul rece.(eu am avut o ciocolata cu bucatele mici de alune)
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola