Un chec bun, aspectuos.
Se separa albusurile de galbenusuri.
Albusurile se bat bine cu un praf de sare. Cand devin spumoase se adauga zaharul si zaharul vanilat, lingura cu lingura pana se intaresc ca la bezea.
Galbenusurile se amesteca cu uleiul ca la maioneza si se toarna peste albusurile batute, amestecand de jos in sus.
Faina se amesteca cu praful de copt si se adauga peste amestecul de oua, lingura cu lingura, amestecand de jos in sus cu miscari largi.
Se adauga fructele confiate si esenta de rom.
Se imparte compozitia in doua. Intr-una punem cacaua pe care o amestecam cu 2-3 linguri apa calda.
Am uns baza si peretii vasului interior.
Am pus in vasul aparatului o lingura din compozitia alba si peste o lingura din compozitia cu cacao pana am terminat amele compozitii.
Se selecteaza programul Bake si temperatura 180. Apasam pe Cooking time si selectam 40-45 de minute. Apasam butonul Start si inchidem capacul.
Dupa finalizare se deconecteaza de la sursa de curent.
Se lasa checul in vasul aparatului pana se raceste, apoi se scoate si se portioneaza.
1
Ouale trebuie sa fie la temperatura camerei.
2
Se pot folosi si alte esente.
3
Pentru a creste frumos nu se deschde capacul in timpul coacerii.