Se cerne faina prin sita . Se bat ouale cu zaharul ,pina se topeste zaharul , se adauga sucul si coaje de portocale si se amesteca bine.
In alt vas se amesteca faina , amidonul , sarea si bicarbonatul de sodiu pina primim o compozitie omogena.
Se adauga pe rind , margarina moale , pe urma ouale si se mai bate citeva minute cu telul bine, pina primim o masa omogena spuma.
La sfirsit se amesteca bine cu brinza de vaci cu o lingura de lemn .
Toata compozitia se toarna intr-o forma de silicon si se coace la cuptor, care este incalzit in prealabil pina la temperatuara de 200 grade.
Se coace 20 minute la aceasta temperatura si peurma, t-ra se scade pina la 160 grade si se mai coace checul inca 20-25 minute.
Se scoate forma cu checul din cuptor si se lasa vre-o 10 minute sa se raceasca , deoarece este foarte fraged. Peurma se rastoarna pe un platou, se raceste bine si se orneaza dupa gust cu zahar pudra sau glazura .