Desert la pahar (2)

de laura_n in Prajituri, 22 Iun 2012 | 5705 vizualizari

 

Lansez o trilogie a desertului la pahar. :))) Azi, pe ecrane...desert la pahar 2

 

INGREDIENTE

  • 50 gr biscuiti cu cacao
  • crema de branza indulcita cu zahar pudra
  • crema de cioco
  • zmeura
  • 1 banana
  • o mana de migdale
  • patratele de cioco cu menta
  • 50 ml lichior Pina Colada
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert la pahar (2):

Biscuitii se rup bucatele si se asaza la baza paharului. (ca sa nu spun...pe fundul)

Apoi asezam doua linguri de crema de branza, cat sa inundam putin biscuitii. Apoi punem cu generozitate zmeura, apoi o lingura de crema de ciocolata. Taiem banana felii si o asezam peste crema de ciocolata. Mai punem vreo doua linguri de crema de branza si peste punem cateva migdale si la sfarsit punem o zmeurica si un patratel de cioco cu menta. Turnam putin lichior spre marginea paharului.

Dam la congelator pt vreo jumatate de ora si apoi ne asezam intr-un sezlong cu umbrela si savuram acest desert.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert la pahar (2)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Mihaela11_jo 1

24.06.2012, 07:52

Mmmmmmmmmmmmmmm ce de arome

laura_n 1

24.06.2012, 10:09

Simo, se face asa de usor,incat pregatesc un pahar proaspat pt tine

laura_n 1

24.06.2012, 10:09

Multumesc, Mihaela!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert la pahar ” Vanilla – Cappuccino”