Chec din albusuri cu vanilie si migdale

de mihaelaM in Dulciuri, 13 Mai 2011 | 3526 vizualizari

 

retete asemanatoare am vazut la Ancuta (postavaru)si m-a convins ca e bun,fiindca nu mancasem pana acum.Pot sa va spun ca e un deliciu,se topeste in gura,bun rau
Multumesc din suflet Ancuta>:d

 

INGREDIENTE

  • 14 albusuri
  • 11/2cana zahar pudra(300gr)
  • 2cani faina
  • 100ml ulei
  • 5pliculete vanilie
  • migdale(100g)
  • 1lingura cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec din albusuri cu vanilie si migdale:

Albusurile le-am mixat spuma tare apoi am pus zaharul putin cate putin impreuna cu pliculetele de vanilie,apoi am adaugat uleiul mixand in continuare.Adaugam si faina in ploaie si mixam bine.

Ungem tavile cu ulei dupa care tapetam cu faina si punem din compozitie doar jumatate, jumatatea ramasa o amestecam cu cacaua,apoi punem in tavi iar cu coada la o lingura amestecam putin.Dam la cuptor cam 10min.Intre timp taiem migdalele.

Dupa cele 10 min scoatem tavile si presaram migdalele dupa care introducem inapoi timp de 30min.

Cand checurile au fost gata le-am scos din tavi si le-am presarat zahar pudra cu vanilie.POFTA BUNA!

care nu l-ati incercat pana acum,va spun sincer ca merita,tare gustos e!!!si inca o data ii multumesc Ancutei

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec din albusuri cu vanilie si migdale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chec cu fructe de padure si glazura de ciocolata alba