M-am inspirat de la checul Gabytei,am modificat putin si a iesit un chec delicios!!!Am zis daca tot am castigat forma de bradut de la Decorix,cand a fost aniversarea site-ului Bucataras.ro,sa o si folosesc ,sa vad si eu cum e sa folosesti o tava de silicon(desi mai am tavi de silicon si inca nu le-am folosit).Chiar mi-a placut aceasta tava si chiar se merita sa va achizitionati forme de silicon,se desprind asa usor prajiturile din ele si se curata si foarte usor.Multumesc pentru premiu,multumesc pentru reteta draga fata:-*!!!!
Mixam albusurile spuma.
Punem apoi zaharul si le frecam pana ce acesta se topeste.
Adaugam uleiul , laptele si le incorporam.
Bicarbonatul si praful de copt le stingem cu putina zeama de lamaie sau otet si le turnam peste albusuri.
Apoi presaram un praf de sare ,esenta de rom,coaja rasa de portocala si faina treptat.
Luam putina compozitie in alt vas si o amestecam cu cacaua(e de preferat sa luati din compozitie cand nu puneti inca toata faina).
Tava de silicon(asa am folosit eu,dar puteti folosi orice tava) o ungem bine de tot cu margarina.
Turnam compozitia alba,iar pe alocuri punem compozitia de cacao.
Deasupra punem bucatile de coaja de portocala confiata si dam tava in cuptorul incins.
Coacem checul la o temperatura potrivita si facem testul cu scobitoarea sa vedem cand este gata.
Il scoateti si il lasati sa se raceasca apoi serviti.