Chec din albusuri

de Lau in Prajituri, 12 Sep 2011 | 3852 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 albusuri
  • 100 g zahar
  • 3 linguri ulei
  • 200 g faina
  • 1 praf de copt
  • 2 linguri zahar
  • un praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec din albusuri:

Se bat albusurile spuma cu un praf de sare. Cand se fac spuma se adauga zaharul si se bat bine pana devine o spuma lucioasa

Se adauga uleiul si se amesteca bine. Se amesteca faina cu praful de copt si se incorporeaza usor cu ajutorul unei linguri de lemn, amestecand prin rasturnare

Zaharul se topeste si se adauga compozitiei, apoi se omogenizeaza

Se unge o tava si se toarna compozitia, se da la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec din albusuri" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec bicolor