Chec de post

de elucubratiiculinare in Prajituri, 16 Apr 2013 | 10349 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g margarină,
  • 50 ml ulei,
  • 200 ml apă,
  • 1 cană zahăr,
  • 3 căni făină,
  • 10 g praf de copt,
  • 1/2 cană rahat,
  • 1/2 cană stafide,
  • 1 cană nucă,
  • esentă vanilie.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec de post:

Într-o oală punem apa cu zahărul, uleiul și margarina la foc mic. Amestecăm până se topește margarina și zahărul. Lăsăm să se răcească un pic după care adăugăm esența de vanilie și făina amestecată cu praful de copt. Apoi încorporăm rahatul tăiat cubulețe, stafidele și nucile tocate cât mai mare. Compoziția se pune într-o tavă de chec unsă cu ulei. Se dă la cuptor până se rumenește deasupra adică vreo 30-40 minute la 180 grade C.

Servim după ce se răcește. Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]