Chec de carne

de dantes in Porc, 11 Feb 2017 | 3099 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de porc
  • 4 ciuperci
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 oua
  • 1 legatura patrunjel
  • 50 g pesmet
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec de carne:

Spalam carnea, o portionam si o dam prin masina de tocat. Taiem in bucati mici ciupercile, ardeiul gras si frunzele de patrunjel. Amestecam totul, adaugam ouale, pesmetul si patrunjelul. Punem compozitia in doua tavi de chec, unse cu putin ulei si le introducem la cuptor, circa o ora.

TIPS-URI

1

chec

2

carne

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec de carne" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu cartofi si carne