Separam albusurile de galbenusuri.
Stafidele le punem la inmuiat pentru 25 de minute in apa calda cu zahar si esenta de rom.
Galbenusurile le mixam cu zaharul pana ce se fac spuma,adaugam untul (la temperatura camerei),apoi laptele.
Albusurile le batem spuma cu un praf de sare.
Se adauga faina cernuta si amestecata cu praful de copt concomitent cu albusurile batute spuma.
Intr-un castron punem putin din compozitie si amestecam cu cacaoa.
In compozitia alba punem esenta,coaja rasa de lamaie,caisele taiate cubulete si stafidele scurse.Amestecam cu o lingura de lemn si punem compozitie egala in tavile de chec unse cu unt si tapetate cu faina iar deasupra punem compozitia de cacao.
Bagam tavile la cuptorul incins la foc mare primele 10 min. dupa care dam focul mic pentru inca 20-25 min.
Verificam cu o scobitoare sa vedem daca e gata.