Chec cu portocale

de Doralinda in Dulciuri, 2 Feb 2013 | 5228 vizualizari

 

Un chec delicios si foarte pufos!

 

INGREDIENTE

  • 250 gr unt
  • 220 gr zahat pudra
  • 2 pliculete vanilie
  • coaja rasa de la doua portocale
  • 8 oua
  • 80 ml suc de portocale
  • 450 gr faina
  • 5 gr praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu portocale:

Batem cu mixerul la o viteza rapida untul, zaharul pudra, vanilia si coaja rasa, pana se face spuma. Incetinam viteza de la mixer si punem ouale si sucul de portocale si continuam ptr inca cca 5 min. La sfarsit punem mixerul la cea mai mica viteza si adaugam faina amestecata cu praful de copt si o mai mixam pana se omogenizeaza. punem compozitia intr-o tava unsa in prealabil cu unt si coacem la cuptorul preincalzit la 180 C ptr cca 45 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu portocale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert chec zebra cu portocale