Chec cu piersici din compot

de RuxyRux in Dulciuri, 30 Ian 2017 | 5766 vizualizari

 

O minunatie! 
Ca la bucatarasi acasa

 

INGREDIENTE

  • 220 gr. zahar
  • 4 oua
  • 200 gr unt
  • 275 gr. faina
  • 3 linguri sirop din compot
  • 4 bucati de piersici din compot
  • 1 plic praf de copt
  • vanilie
  • un praf de sare
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu piersici din compot:

Untul rece taiat felii se lasa putin la temperatura camerei, apoi se mixeaza intr-un bol impreuna cu zaharul si vanilia 3 minute. Se adauga pe rand cate un ou si se mixeaza dupa fiecare.

Se amesteca ingredientele uscate, faina cernuta impreuna cu praful de copt si sarea si se adauga in compozitia de unt si oua.

Se tapeteaza o forma de chec si se toarna aluatul, se pun deasupra piersicile bucatele sau felii.

Se coace checul pana trece testul scobitorii, la mine la cuptorul incins la 170 de grade C, a durat coacerea o ora si 15 minute. Dupa 50 de minute, acoperiti checul cu o foaie de copt.

Se scoate checul cand este gata se lasa sa se raceasca 15 minute in tava, apoi se scoate pe un gratar si se raceste perfect.

Pentru decor, puneti deasupra feliute de piersici.

Delicios!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu piersici din compot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort Alb-Rosu sau...tort de Paste