De seara, ceva rapid.......cu dragoste de salata...dar altfel..fiecare cu ''salata sa''....asta e pentru Vali.....
Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le mixam bine cu un praf de sare, apoi adaugam 6 linguri de zahar si o lingurita zeama lamaie. Galbenusurile le mixam bine cu 2 linguri de zahar, apoi adaugam nuca si faina, omogenizam si adaugam albusurile. Amestecam usor cu miscari lente de jos in sus. Intr-un castron, amestecam cacao cu lapte si adaugam 4-5 linguri din compozitie. Ungem forma cu unt si tapetam cu faina, eu am folosit o forma de tort cu mijloc gol, turnam compozitia cu nuca, apoi compozitia cu cacao, cu ajutorul unui bat de frigaruie amestecam aleatoriu. Bagam forma la cuptorul preincalzit, este gata cand trece testul scobitorii. Scoatem forma din cuptor, detasam inelul si scoatem checul, lasam sa se raceasca si apoi taiem si savuram.....