Chec cu mere si crema de lamiie

de janet in Prajituri, 26 Mar 2010 | 7920 vizualizari

 

Este un chec simplu, la mijloc cu felii de mere, iar drept glazura am folosit crema de lamaie. Este delicios si aratos! (zic eu)

 

INGREDIENTE

  • -4 oua
  • -un pahar de ulei (200 gr)
  • -un pahar de apa
  • -2 pahare cu zahar
  • -2 mere
  • -2 linguri de cacao
  • -un pliculet de praf de copt
  • -faina, cat sa iasa un aluat mai grosut, care sa curga.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu mere si crema de lamiie:

Intr-un vas batem bine ouale cu zaharul pina se face ca o crema,adaugam uleiul, cite putin amestecind mereu, cind l-am terminat adaugam apa si apoi faina amestecata cu praful de copt.
Intr-o tava de cozonac(mai mare)unsa cu unt,punem jumatate din compozitie, peste, punem merele taiate rondele subtiri,in forma de scarita, peste mere punem compozitia ramasa amestecata cu cacao.
Punem la cuptorul incins cam 25-30 de min. Cind s-a copt il lasam sa se racoreasca si punem deasupra glazura de lamaie.
Peste glazura am pus felii de kiwi si visine din visinata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu mere si crema de lamiie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

janet 1

27.03.2010, 14:52

Fetelor,daca ati sti cit de bun esteeeee......!

susu 1

28.03.2010, 00:33

janet vreau si eu o felie

janet 1

28.03.2010, 14:30

Sigur,Susu ,cu multa placere.......de s-ar putea....!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura "inghetata falsa"