Multumesc Laurici (PrivateLaura) pentru reteta, e minunat! Eu nu am pus fructe, dar o s-o fac cu siguranta data viitoare!:)
Intr-un vas am pus coaja rasa de lamaie, untul, zaharul si am mixat foarte bine pana compozitia a devenit spumoasa.
Am adaugat cate un ou si am mixat bine dupa fiecare.
Apoi am adaugat faina amestecata cu praful de copt, am mixat pana la incorporarea completa, apoi am adaugat si zeama de la jumatate de lamaie.
Tapetam o tava de chec cu hartie de copt, apoi am turnat compozitia si am dat tava la cutorul preincalzit la foc mediu, pentru 50-60 de minute, sau pana se rumeneste frumos si trece testul scobitorii.
Dupa ce s-a copt checul, l-am scos din tava si l-am lasat sa se raceasca.
E foarte bun si parfumat!
Sa aveti pofta!
1
In compozitie se pot adauga fructe, de exemplu: afine (cum a folosit Laura), mure sau zmeura.
2
Inainte de a pune fructele in compozitie le trecem prin faina, pentru a nu se lasa in partea de jos.