Chec cu jeleu de cirese

de Lau in Dulciuri, 14 Apr 2011 | 4186 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 albusuri
  • 200 g zahar
  • esenta de lamaie
  • 200 g faina
  • 100 ml ulei
  • 1 praf de copt
  • 4 linguri de jeleu de cirese

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu jeleu de cirese:

Batem albusurile spuma cu un praf de sare, adaugam zaharul si mixam in continuare pana devine o spuma lucioasa, adaugam uleiul si esenta si mixam usor. Faina amestecata cu praful de copt se incorporeaza usor in compozitie

Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt punem lingurile de jeleu in mijloc si dam la cuptor 40 minute. Scoatem checul din tava si desprindem hartia si il lasam sa se raceasca pe un gratar

Se poate pudra cu zahar pudra.

TIPS-URI

1

jeleul l-am cumparat

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu jeleu de cirese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec cu branza de vaci, un desert delicios si rapid