Uite cum se nimeresc mai multe evenimente la o reteta...nici nu-mi vine sa cred ca am pus atitea retete pe Bucataras. Checul l-am facut seara dupa o zi incarcata la serviciu si aveam nevoie de ceva rapid de dulce pt a doua zi pt colege. Trebuia sa cinstesc cumva bucuria admiterii fiului la liceu...asa ca m-am prezentat cu acest chec si cu nectar de caise, care au fost super apreciate. M-am inspirat de la bucatarasa noastra Elena_Daria, careia ii multumesc....>:D
Am pus ouale impreuna cu zaharul la robotul de bucatarie si le-am mixat puna au devenit o spuma albicioasa. Am turnat uleiul in fir subtire, in timp ce oule se mixau, apoi iaurtul si esenta de migdale. Faina am amestecat-o cu praful de copt si le-am adaugat peste compozitia de oua si le-am amestecat usor de data aceasta cu un tel. Compozitia am pus-o intr-o forma de chec de silicon, am pus afinele deasupra si am dat tava la cuptorul incins la 180 grade pt 40 minute.
Dupa ce se raceste se pudreaza cu zahar pudra. A fost tare delicios si apreciat.
Pofta buna!!!
1
folositi ce fructe va place si aveti la indemana