Delicios, daca iubiti fructele confiate, atunci reteta este pentru voi!!
Ca la bucatarasi acasa, da daaa...stiti si voi cum este! :))))
Glazura de branza dulce:
Eu am ales sa fac checul la tava, intr-o forma rotunda.
Se cerne faina si praful de copt intr-un vas larg, se incorporeaza si fulgii de cocos, se adauga untul rece, dar moale si se amesteca cu mana pana ce obtinem un fel de pesmet fin.
Se adauga zaharul, vanilia si fructele uscate, treptat laptele, oul batut usor, coaja rasa de lamaie( sau lime), sucul de lime( sau lamaie), se amesteca bine pana se omogenizeaza compozitia.
In tava tapetata cu hartie de copt, se toarna aluatul si se niveleaza.
Checul se coace pana ce trece testul scobitorii ( verificati dupa 25 de minute, daca iese scobitoarea uscata).
Se lasa la racit si numai dupa aceea, se scoate din tava.
Intre timp, se prepara glazura de branza; se amesteca branza dulce cu frisca lichida, cu zaharul pudra, cu coaja de lamaie si o lingurita zeama de lime si se toarna peste checul racit.
Se decoreaza cu coaja de lime si lamaie.
Delicios si decorativ!