Chec cu crema de branza

de Raluca in Prajituri, 7 Ian 2010 | 16706 vizualizari

COMENTARII (18)

Oana 1

07.01.2010, 18:18

Namiiii Vorba lui Stef Ce frumos si alb si pufos eee Il pun la favorite

Michelle 1

07.01.2010, 18:48

Teo 1

07.01.2010, 19:09

chiar merge ceva cu branza, emai racoritor, se vede ...frumos ,pufos, gustos!

ANCA 1

07.01.2010, 20:06

Raluca 1

08.01.2010, 12:53

Multumesc! Eu sunt mare fan checuri, mai ales alea care se fac rapid si asta chiar are o aroma deosebita. Banuiesc ca s-a mai putea adauga si stafide, daca va plac.

Miha 1

08.01.2010, 13:36

Super! Chair mai am niste branza Almette in frigider si nu stiam ce sa fac cu ea.

rivka 1

08.01.2010, 15:01

da este super , oare merge si stafide in el? ca am o punga de stafide in sertar.
l-as incerca si eu dar nu chiar acuma ca mai am tort de ieri si inghetata.
in orice caz reteta mi-am copiat-o de mana deja in carnetelul meu

ionix 1

08.01.2010, 15:17

o sa fac cu siguranta... ador branza in orice

Bunica 1

08.01.2010, 19:08

Foarte bun! in special pentru copiii care nu mananca branza.

Corinuta 1

01.02.2010, 11:27

Raluca, am si eu o nedumerire:in checul asta nu se pune praf de copt? Cum creste?

Raluca 1

10.02.2010, 18:54

Corina da, asa e, nu are praf de copt. Dar cu cat il freci mai mult aluatul cu mixerul, cu atat creste mai mult la copt.
Scrisesem asta si la Tips, dar nu stiu de ce nu a aparut.

Corinuta 1

11.02.2010, 22:42

Ah! Ok. Eu l-am facut dar am pus si putin praf de copt in el... imi era ca n-o sa cresca Oricum ms ptr reteta, foarte simpla si rapida! Si la sotul i-a placut!

mena29 1

18.06.2010, 23:42

Ce bun tre sa fie,vreau si eu

elena1988 1

19.01.2011, 11:58

adry88 1

11.05.2011, 15:28

ioana88 1

22.06.2011, 09:54

Vreau sa fac si eu azi dar nu stiu ce fel de branza sa cumpar.Din cate stiu eu Almette e cu verdeata sau ceapa si nu se potriveste cu zahar cred.., de care sa cumpar?exista ceva almette dulce?

Miha 1

22.06.2011, 10:13

Ioana, exista Almette si cu smantana, ce se potriveste foarte bine la prajituri. Chiar si la creme de prajituri.
Poti folosi si crema de branza Philadelphia (simpla) sau chiar branza de vaci simpla (grasa si cremoasa, de preferat). Eu am incercat varianta din urma, cu branza de vaci si a iesit foarte buna.

MIUTA 1

22.06.2011, 10:17

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chec cu albusuri si nuca