cine adora ciocolata amaruie(neagra) recomand sa incercati ..... este foarte buna!
nu este o reteta inventata de mine ci luata de pe un site cu mult timp in urma ....
Topiti untul intr-o cratita, apoi lasati sa se racoreasca.
Ciocolata se taie bucatele mici.
Amestecati toate ingredientele uscate intr-un bol - faina, zaharul, pudra de cacao, praful de copt si bicarbonatul de sodiu.
Adaugati ciocolata maruntita in compozitia uscata.
Apoi amestecati toate ingredientele "umede" - laptele, untul, ouale si esenta de vanilie.
Adaugati compozitia lichida la cea uscata, amestecati bine.
Turnati aluatul intr-o forma de chec (2 daca sunt mai mici), daca nu este de silicon puneti hartie de copt.
Checul creste foarte frumos, se tine la cuptor la temepratura medie pana se rumeneste usor si trece testul scobitorii. Il scoateti si lasati sa se racoreasca putin.Si dupa ce se racoreste checul se taie si se savureaza - este ceva extraordinar cum se simt acele bucatele de ciocolata topita in combinatie cu aluatul poros si moale.
Pofta buna!