Chec cu capsuni

de Lau in Dulciuri, 21 Ian 2017 | 3299 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 150 g zahar
  • 150 g faina
  • 3 linguri ulei
  • 3 linguri lapte
  • 1/2 praf de copt
  • esenta de vanilie
  • esenta de rom
  • 2 linguri cacao
  • 3 patratele de ciocoalata
  • 200 g capsuni
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu capsuni:

Intr-un bol, mixam albusurile cu un praf de sare, pana isi dubleaza volumul, adaugam zaharul si mixam pana devine o bezea lucioasa.

Adaugam galbenusurile batute cu uleiul si laptele, amestecam usor, dupa care adaugam faina amestecata cu praful de copt.

Oprim cateva linguri din compozitie intr-un bol, in care vom adauga esenta de rom, cacao si ciocolata data prin razatoare, amestecam bine.

In compozitia ramasa, adaugam esenta de vanilie amestecam bine si turnam in tava tapetata cu hartie de copt, adaugam compozitia de cacao deasupra, din loc in loc, capsunile trecute prin faina si dam la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea.

Lasam sa se raceasca in tava primele minute, dupa care scoatem pe un gratar sa se raceasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dulceata de capsuni reteta