Chec cu cacao

de David4 in Prajituri, 7 Iul 2011 | 5430 vizualizari

 

Este un chec care nu are grad mare de dificultate.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua mari sau 3 mici
  • 120 gr. faina 
  • 100 gr. unt
  • 100 ml. smantana sau lapte (15-22 % grasime)
  • 100 gr. zahar tos
  • 15 ml. rom
  • 2 plicuri praf de copt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1-2 linguri de cacao
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu cacao:

Se unge cu margarina sau unt o forma lunga si ingusta (35/6 cm.) si se tapeteaza cu faina.

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma, apoi se adauga zaharul tos, romul si faina si se bat in continuare  pana cand se intaresc din nou. Dupa aceea, se pun galbenusurile, smantana sau laptele, praful de copt, zaharul vanilat, sarea si cacaua.

Se pudreaza cu zahar farin (optional).

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu cacao" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec din albusuri