Chec cu branza si ierburi de Provence

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 11 Iul 2011 | 4335 vizualizari

 

Foarte aromat si buuuuuuuuun, doar e cu branza ;)

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 50 ml ulei
  • 200 g faina
  • 250 g branza
  • 2 linguri amestec ierburi de Provence 
  • 1/2 plic praf de copt
  • sare
  • piper macinat
  • unt ptr uns forma
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu branza si ierburi de Provence:

Se mixeaza ouale cu un praf de sare. Se adauga uleiul, apoi faina impreuna cu praful de copt. Se amesteca branza cu ierburile, se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Se adauga si branza in aluat, apoi se toarna totul intr-o forma de chec unsa cu unt si se da la cuptorul preincalzit la 170 grade pentru cca 40 de minute.

Se lasa sa se raceasca, apoi se scoate din forma, se feliaza si se serveste.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu branza si ierburi de Provence" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

ieri la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

pe 08.07 la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Plăcintă cu brânză sărată