Chec cu branza si ierburi de Provence

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 11 Iul 2011 | 4061 vizualizari

 

Foarte aromat si buuuuuuuuun, doar e cu branza ;)

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 50 ml ulei
  • 200 g faina
  • 250 g branza
  • 2 linguri amestec ierburi de Provence 
  • 1/2 plic praf de copt
  • sare
  • piper macinat
  • unt ptr uns forma
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu branza si ierburi de Provence:

Se mixeaza ouale cu un praf de sare. Se adauga uleiul, apoi faina impreuna cu praful de copt. Se amesteca branza cu ierburile, se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Se adauga si branza in aluat, apoi se toarna totul intr-o forma de chec unsa cu unt si se da la cuptorul preincalzit la 170 grade pentru cca 40 de minute.

Se lasa sa se raceasca, apoi se scoate din forma, se feliaza si se serveste.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu branza si ierburi de Provence" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

pe 07.02 la 16:05

Tartă savuroasă cu legume și brânză de capră – Rețetă rapidă și ușoară

pe 07.02 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bilute de branza tavalite prin diverse arome