Chec cu branza de vaci

de gaby_duceag in Prajituri, 2 Feb 2010 | 11346 vizualizari

 

reteta preluata de la Anisoara.multumesc mult!>:d<
(eu am facut mici modificari.prima oara cand l-am facut am pus si sucul de portocale si coaja,acum nu:d)

 

INGREDIENTE

  • 300g faina
  • 3oua
  • 250g branza de vaci
  • o cana de zahar
  • 100-150g unt
  • o lingurita bicarbonat
  • 3linguri amidon alimentar
  • un praf de sare
  • 4linguri de lapte
  • zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu branza de vaci:

Se cerne faina.

Se amesteca cu amidonul, sarea si bicarbonatul stins cu otet.

Separat se bat ouale cu zaharul pana ce nu se mai simt granule de zahar in amestec.

Apoi se adauga untul topit

Se adauga putin cate putin din amestec, peste faina,

Apoi branza de vaci, amestecand cu o lingura de lemn (eu am folosit manutza:d).

Se toarna compozitia in forma si se introduce in cuptorul preincalzit.

Se coace aprox 20min la temperatura mare (200 grade) apoi inca 20 la foc mic.

Eu.. l-am repetat;)

 

TIPS-URI

1

zahar,branza de vaci,unt,

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

nadina73 1

11.03.2010, 10:54

arata fantastic de bine,felicitari,eu ador produsele cu banza de vaca

gaby_duceag 1

11.03.2010, 17:27

si noua ne plac
se face foarte rapid

nadina73 1

02.04.2010, 23:57

foarte bun arata gozav de bine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec Pina Colada

de RODIMUR 8

ieri la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana

de Caty 3

ieri la 22:18

Ruladă cu brânză și mărar - Aperitivul gustos și rapid

ieri la 09:29

Cartofi lionezi

de Caty 3

pe 20.08 la 17:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura duo (Dukan)