Chec aperitiv umplut cu rulouri de sunca, cu crema de branza

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 23 Iun 2012 | 7195 vizualizari

 

Checul aperitiv este binevenit oricand ,putindu-se servi atat cald cat si rece.
Acesta este un aperitiv usor de facut,aerisit, pufos si putem sa-l facem cu orice ingrediente avem la indemana, adica să punem în el tot ce găsim prin frigider....
Dar eu am vrut sa-l fac oleaca mai festiv asa ca in mijlocul lui am pus rulouri de sunca umplute cu crema de branza. A iesit ceva foarte delicios....

 

INGREDIENTE

  • 6 felii sunca Praga
  • 100 g crema de branza Delaco
  • 6 oua
  • 6 linguri faina
  • 1 praf de copt
  • 4 felii gogosar rosu murat
  • 50 g masline negre fara samburi
  • 2 buc carnati Cabanos
  • 200 ml lapte
  • 150 g muschi file
  • 100 g salam uscat picant
  • 150 g cascaval afumat
  • 150 g cas oaie
  • 3 fire ceapa vrede
  • sare
  • piper
  • chilli
  • oregano
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv umplut cu rulouri de sunca, cu crema de branza:

Separam albusurile de galbenusuri, presaram pe ele putina sare si le mixam bine pina se intaresc.

Intr-un alt bol avem galbenusurile la care adaugam faina amestecata cu praful de copt , invartim bine sa se omogenizeze bine.

Cabanosul  si maslinele le taiem felii, salamul, casul,ardeii murati si muschiul le taiem cubulete.Ceapa verde o tacam cu frunze verzi cu tot.

Umplem feliile de sunca de Praga cu crema de branza , le rulam si le lasam deoparte.

In compozitia de galbenusuri adaugam laptele caldut, asezonam  apoi adaugam toate ingredientele taiate.Amestecam si la sfarsit adaugam albusurile spuma pe care le omogenizam incet cu restul amestecului pentru chec.

O tava de chec o tapetam cu hartie de copt, o ungem cu putin unt si punem 1/2 din compozitia de chec.Adaugam rulourile de sunca umplute cu branza, pe mijloc, apoi punem compozitia de chec ramasa.

Deasupra radem cascavalul afumat.

Dam tava la cuptorul dinainte incalzit la 180 de grade C pentru 50-60 de minute pina se coace checul si devine aramiu deasupra.

Scoatem checul din forma, il feliem si se poate servi atat cald cat si rece.

Pofta mare !

TIPS-URI

1

Mai adaugati doua linguri cu faina sa nu se lase aluatul, dupa ce il scoateti din cuptor...

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv umplut cu rulouri de sunca, cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chec sarat