Chec aperitiv Panacris

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 8 Mar 2013 | 9046 vizualizari

 

O altă inovație, care a avut succes deplin!

 

INGREDIENTE

  • praz 1 fir,
  • ciuperci 1 conservă,
  • ardei copt cca. 100 g,
  • salam de casa cca. 200 g,
  • ouă 2 bucăți,
  • telemea de oaie 50 g,
  • făină albă de grâu 2 linguri,
  • capere 2 linguri,
  • ceapă verde 4 fire,
  • mărar verde 5 fire,
  • sare iodată,
  • piper proaspăt măcinat.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv Panacris:

Prazul, ceapa verde, se curăță, se taie bucăți mari, apoi se mărunțesc împreună cu ardeiul copt, ciupercile și salamul. La acest amestec se adaugă ouăle, caperele, telemeaua, făina, mărarul tocat mărunt, se asezonează de sare, piper și se amestecă bine până se înglobează toate ingredientele.

Amestecul obținut se pune într-un vas termorezistent, se unge cu puțin ulei de măsline și se coace cca. 40 de minute la foc mediu, neacoperit. Se lasă la răcit în formă, apoi se răstoarnă pe un platou și se taie rece. Vă asigur că e genila și senzațional, vorba colegelor mele!

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv Panacris" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv de branza