Chec aperitiv cu verdeata

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 7 Noi 2010 | 8678 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 fir de praz
  • 4 oua
  • 200 g cascaval
  • 300 g sunca
  • 4 linguri faina
  • 1 praf de copt
  • 4 linguri ulei + 2 linguri pentru calit prazul
  • 4 linguri iaurt
  • sare, piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv cu verdeata:

Se taie prazul marunt si se caleste in 2 linguri de ulei, pana se inmoaie putin.

Separat se amesteca galbenusele cu 4 linguri de ulei. Se adauga iaurtul cascavalul ras pe razatoarea cu gauri mici, sunca taiata feliute si prazul calit. Se amesteca bine si se adauga faina si praful de copt..

Albusele se bat spuma si se incorporeaza usor in aluat.

Se pune compozitia in tava de chec unsa cu ulei si tapetata cu faina.

Se coace la foc potrivit 35-40 de minute (pana se rumeneste deasupra)

Se taie dupa ce se raceste.

Pofta buna!

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv cu verdeata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Varza de Bruxelles gratinata