Se pune intr-un bol o lingura de ulei , curry, chili , sare si piper si se amesteca bine.
Pieptul de pui se taie in trei pe orizontala apoi se taie fasii cam de 1-2 cm latime.Se adauga pieptul de pui taiat in bolul cu sosul preparat anterior.
Se amesteca bine si se lasa asa cinci minute sa intre condimentele in carne.
Intr-o farfurie se bat ouale cu faina si un pic de sare. Se adauga bucatile de pui lasate anterior in sos si se amesteca bine .
Se scoate cate o bucata de pui si se pune in cerealele zdrobite nu foarte fin. Se tavalesc in cereale si se prajesc in ulei pana se rumenesc.
Pieptul de pui se poate inlocui cu aripioare de pui .Asta pentru cei carora le plac aripioarele :)
Se servesc cu sos de usturoi cu maioneza cunoscut in Spania sub numele de sos alioli.
Pun aici reteta de la sos sa nu trebuiasca sa o mai cautati separat.
Ingrediente pentru sos
1/2 borcan maioneza
1 lingurita patrunjel tocat
2 catei usturoi
1 lingurita ulei
E foarte simplu de preparat. Nu trebuie decat sa amestecati toate ingredientele si sa le tocati cu blenderul pana nu se mai simte usturoiul. In cazul in care nu aveti blender, faceti usturoiul mujdei dupa care il amestecati cu maioneza, uleiul si patrunjelul.