Chec aperitiv cu parizer de porc

de roxana_simona in Aperitive / Garnituri, 23 Feb 2016 | 13235 vizualizari

 

Reteta inspirata http://www.bucataras.ro/retete/chec-aperitiv-cu-branza-si-sunca-75885.html

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri de ulei
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1 morcov
  • 2 fire ceapa verde
  • 5-6 felii de parizer de porc
  • 50 g cascaval delaco
  • sare/piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv cu parizer de porc:

Ouale se amesteca bine cu condimentele si faina amestecata cu praful de copt.

Parizerul se taie cuburi si se amesteca cu compozitia de ou,morcovul si cascavalul se dau pe razatoarea mare iar ceapa se taie feliute subtiri.

Se amesteca toate ingredientele,se condimenteaza dupa gust.

Intr-o tava de chec punem hartie de copt si turnam compozitia,se da la cuptor pentru 30-40 minute.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv cu parizer de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Rahela Velicu 1

25.02.2016, 15:14

mirela0911 1

25.02.2016, 18:04

Tare frumos a iesit!

roxana_simona 1

03.03.2016, 12:44

multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Trigoane aperitiv